понеделник, 12 ноември 2012 г.

Pils Plus Radler – не се препоръчва / Pils Plus Radler - do not recommend it



Здравейте отново. Незнам дали в илипсвах, но на мен много ми се пишеше, а все не намирах време. Какво да се прави от бира не се живее, за това трябва и работа. 

Тази бира идва от съседна Сърбия и  пристигна в комплект с още два лимона. Вместо да пия бира, бях поставен пред сложната задача да пия лиомнада. Не че като дете не съм го правил, но непредполагах, чеще  ми се налага и като възрастен. За разлика от лимонадата обаче, смесването на тези питиета с червено вино ще бъде пагубно не само за вкусовите ви възприятия, но и за за здраветови (тревожа се за психическото състояние на човек, който е склонен да си го причини).

Бирата има зелникаво лимонен цвят. Няма пяна и мирисът е слаб и естественно лимонен. Вкусът е воднист и сладък , липсва и горчивост и плътност.  

Не бих платил втори път за тази бира, но понеже и първият път не плащах аз, за това няма какво да се оплаквам повече, просто не я препоръчвам.


От мен наздраве и до следващия път.


Pils Plus Radler - do not recommend it

This beer came for Serbia. One of my best friends in my work brings me 3 lemon beers and I was in situation to drink lemonade not beer. 

The beer has a green lemon color. No foam. Smell is weak and of course lemon. The taste is watery and sweet. There is no bitterness and density.

I would not pay a second time for this beer, but the first time I didn''t pay too, so there is nothing to complain more, just do not recommend it.

http://www.bpartner.co.yu/eng/pivara.html

Cheers from me and until next time.


Няма коментари:

Публикуване на коментар