понеделник, 1 октомври 2012 г.

Kehlstein Premium Lager – още една болярка на хоризонта



Преди повече от два месеца минах покрай Карфура и видях, че от там са се отказали от ужасната Хаберман и са въвели нов дискаунт марка от винаги готовите да правят хора от Велико Търново. Докато има кой да плаща те ще измислят рецепта с по 1% изменение във количеството на водата, хмела или нещо подобно и ще си продават все същата бира, но под друго име. Сърдит съм им на тези хора, защото вместо да се впрегнат да пуснат някоя наистина разбиваща бира, те си лежат на стари лаври и от тях изненадите в последните три години са 0. 

Много ми допада слогана на бирата „Началото започва с мен”. Правилно всеки би опитал, но би продължил с друго, трябва да не ти пука много какво толкова пиеш, че да си продължиш на същото след една чаша. За студенти или пенсионери това не важи, цената от 2 лв литър е ок за тях.

Тъмно златистия цвят и трайнята пяна са плюс, но мирисът не е от най-приятните. Вкусът е леко воднист, леко сладък, а финалът е доста воднист. Тоест става когато нямаш пари, но когато може да избираш, не би трябвало да избираш това.


От мен наздрвае и до следващия път.




Няма коментари:

Публикуване на коментар