вторник, 13 март 2012 г.

2037 посещения - за един месец счупихме рекорда

 
Здравейте. Изключително много се радвам да ви събощя, че в рамките от 06.02 до днес 13.03 регистрирахме нови 1035 посещения. Казвам регистрирахме, защото се надявам това да не е само мой блог, ами да го ползват и други лица. Така де, сцената е отворена за гост музиканти, стига да искат да пишат може да кажат или коментират.

За този кратък период гостите от чужбина се увеличиха значително, като сред новите посетители може да отбележим хора от Бразилия, Мексико,  Швеция, Холандия, Гърция, Ирландия, Южна Корея, Естония, Австрия, Белгия, Австралия, Литва, Испания,Чехия, Унгария и Македония.

Не мога да не ви благодаря за тази посещаемост и отново искам да обещая, че тепърва ви чакат много интересни бири. Пак ще се извиня и за факта, че за тези ¼ чуждестранни гости няма хубав превод, а трябва да ползват Google , но дано променим това скоро.
Знам че статистиката  е суха материя, но 2037 посетители от 31 страни си е успех, особено ако сравняваме цялото същестувавне на блога спрямо целият февруари, където посещенията са 822.

Не напоследно място искам да благодаря и на двамата нови членове читатели на блога с абонамент, ако ви разпозна яна улицата ще ви черпя по бира.

От мен наздраве и до следващият път.


1 коментар: