петък, 20 януари 2012 г.

Стара Столица – болярка не спира да клонира



Мине не мине време и от Болярка пускат на пазара поредната двулитрова бира. Този път са избрали гръмкото име Стара Столица и толкоз. Поредният двойник на Болярка вече е на пазара. За скромните 1,7 лева средностатистическият потребител се сдобива с 2 литра от пенливата течност. Какво се крие под капачката обаче е тайна, поне до отварянето де.

Пивото има светъл златист цвят и нетрайна бяла пяна с тънък слой. Бирата е леко сладка и леко кисела. В самото начало тя е лека, след което става силна, кисела и завършва с приятен хмелен привкус.

Като цяло новата бира не е зле, но определено няма да се превърне в чест гост у дома, просто защото аз не си паднах по нея. Съжалявам за Болярка, дано не ми се сърдят. 



http://boliarka.com/


От мен наздрави и до следващия път.

1 коментар:

  1. Отвратително оформен етикет ,асиметрично разположени криви надписи , които не са в стила на традициите.От единия ъгъл се показва подплашена разгневена черна котка с изцъклени очи,шрифта на логото е като на плакат за 9-ти септември. Самата форма на етикета , която може би трябва да изобразява стар пергамент , изглежда като карта на съкровище от детска книжка.

    ОтговорИзтриване