понеделник, 8 декември 2014 г.

Delirium Red - бира която може да те отвее



Поръдлжавам с Времето и лично моята прогноза, е че съвсем скоро ще завалят наздравици около Коледни, Тъмни и Червени бири.  Навън ще се носи миризмата на свинско, а у дома ще преобладават пръжки с лук. Като трайна тенденция до март ще посоча, че ще се сменят бира с вино и ракия. 


Delirium Red има тъмен, плътен   В началото бирата е плътна и плодова, а след това тя става по-горчива и приятно тръпчива. За моя най-голяма изненада, тръпчивостта най-вероятно се дължеше на наличието на бъз. Бирата е достатъчно сладка и силна, че да те подлъже да отпиеш повече от една, но съм съвсем сигурен, че при опит за злоупотреба с нея, после трудно може да си събереш мислите. Има рубинено червен цвят, който напомня сока на изстискан червен плод, а в случая се оказа вишна. Пяната хич я няма, но за бирите от нейната категория е нормално. Мирисът е силен и плътен, като определено се усеща вишна.

Не знам за вас, но аз консумирам с любов и мярка, макар че, понякога ми се ще да прекаля. А що се отнася до прогнозата, то според Чолаков „Навън времето ще бъде за стари гаджета и лоши приятели”.


От мен наздраве и до следващия път.


Няма коментари:

Публикуване на коментар